going BOLD! its easy

ramai yg tak berani pakai bold coloured lipstick kan? heres some tips! 1. PICK A COLOUR THAT YOU LOVE ( credit pic : thisgirlcity.com ) 2. PICK THE RIGHT SHADE FOR YOU First, consider the tone of the lipstick. Cool-toned lipcolors tend to look better on people with cool-toned complexions. Warm-toned lipcolors have more yellow […]

traditionally professional

you suka yg mana? kalau kerja government atau bidang pendidikan selalunya pilih traditional. kalau yg kerja private sector, suka berpakaian modern, pants dgn top, atau dress menjadi pilihan dua2 pun sesuai untuk ke tempat kerja , asalkan tutup aurat ye dok? yela…nnti tak fokus pulak org lain nak buat kerja zeza kebaya set dari Inhanna […]

5 instant shawl WAJIB TRY!

Sebab ramai masuk pintu MODVIER BANGSAR atau MODVIER KUANTAN mesti tanya, instant shawl mana paling best dan senang pakai? jadi…. kami bagi jawapan 5 instant shawl yg available kat sini. Senang nnti nak pilih TUDUNG PEOPLE Sanaa Lilac, sarung, pusingkan sikit bahagian diamond ke bahu, pin. Effect ruffle kat dada yang lawa sgt. Diamond tu […]

whats in my big bag?

So, flying on a jet plane What do i need? Sugarscarf‘s Instant Madison Shawl : its easy to style, only one pin is needed, comfortable and minimal ironing needed Darshah’s Snake Skin Clutch Bag : comes with a strap for casual outings and strapless for a glam night out! Verystyle Vintage’s Chunky Necklace : add […]